Крабові палички, фаршировані печінкою тріски

Фаршировані крабові палички – оригінальна і нескладна у виконанні закуска для будь-якого святкового застілля.

Продукти:
  • Крабові палички – 10 шт;
  • Печінка тріски – 120 г;
  • Яйця – 2 шт;
  • Сирок плавлений – 1 шт;
  • Часник – 1 зубчик;
  • Сіль – 1 щіпка;
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
 

Покроковий фото рецепт крабові палички, фаршировані печінкою тріски

Підготувати всі інгредієнти.
Важливо використовувати охолоджені крабові палички і печінку тріски хорошої якості.
Часник очистити.
Залити яйця холодною водою, поставити на вогонь і варити протягом 9 хвилин (круто).

Готові яйця остудити в холодній воді, очистити від шкаралупи і натерти на крупній тертці.

До яєць на крупній тертці натерти плавлений сирок.

Печінка тріски (без рідини) помістити в окрему ємність і розім’яти виделкою.

Потім викласти печінку в миску з сиром і яйцями.
Туди ж видавити через прес часник, всипати сіль і мелений перець. У деяких випадках сіль може не знадобитися, так як і сир, і печінка вже містять достатньо солі.
Всю масу добре перемішати. Для того, щоб масу добре розмішати, я додаю трохи масла з банки, в якій знаходилася печінка. Можна також додати майонез. Тут орієнтуйтеся на свій смак.

Кожну крабову паличку повністю розгорнути. Охолоджені крабові палички хорошої якості як правило розгортаються без проблем.

На внутрішню поверхню паличок нанести підготовлену начинку.

Акуратно згорнути крабові палички з начинкою в рулетики і викласти на тарілку.

До подачі на стіл закуску з крабових паличок прибрати в холодильник.
Потім при бажанні кожну крабову паличку з печінкою тріски і плавленим сиром розрізати на 2 частини.

Приємного апетиту!

Ваш коментар буде першим

Залишити коментар

Ваш email не буде показано.