Оригінальний крабовий салат з картоплею і морквою неодмінно сподобається любителям закусок з додаванням крабових паличок. Зелена цибуля і кріп надають салату свіжість, консервована кукурудза і варена морква – солодкість, а картопля робить блюдо поживним. Але все ж весь смаковий акцент на себе беруть саме крабові палички, надаючи страві характерний смак і аромат!
Продукти (на 4 порції):
- Картопля – 350 г;
- Крабові палички – 150 г;
- Кукурудза консервована – 130 г;
- Морква – 130 г;
- Яйця – 2 шт;
- Майонез – 130 г;
- Кріп свіжий – кілька гілочок;
- Цибуля зелена – кілька пір’їн;
- Сіль – за смаком;
- Перець чорний мелений – за смаком.
Покроковий фото рецепт крабовий салат з картоплею і морквою
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Картоплю і моркву відваріть до готовності (приблизно 20-25 хвилин). Дістаньте овочі з відвару і остудіть.
Яйця відваріть круто (10 хвилин) і остудіть в холодній воді.
З консервованої кукурудзи злийте рідину.
Картоплю очистіть від шкірки і наріжте маленькими кубиками.
Моркву очистіть від шкірки і також наріжте кубиками.
Яйця очистіть від шкаралупи, наріжте кубиками.
Крабові палички очистіть від пакувального матеріалу, наріжте кубиками.
Кріп і зелену цибулю промийте, обсушіть і подрібніть.
З’єднайте підготовлені інгредієнти (картоплю, моркву, яйця, крабові палички, кукурудзу і зелень) в мисці або глибокому салатнику.
Заправте салат майонезом.
Трохи посоліть і поперчіть.
Перемішайте салат і дайте йому настоятися в холодильнику хвилин 20-30 перед подачею.
Салат з крабових паличок з кукурудзою, картоплею і морквою готовий.
Приємного апетиту!