Крабовий салат з картоплею і морквою

Оригінальний крабовий салат з картоплею і морквою неодмінно сподобається любителям закусок з додаванням крабових паличок. Зелена цибуля і кріп надають салату свіжість, консервована кукурудза і варена морква – солодкість, а картопля робить блюдо поживним. Але все ж весь смаковий акцент на себе беруть саме крабові палички, надаючи страві характерний смак і аромат!

Продукти (на 4 порції):

  • Картопля – 350 г;
  • Крабові палички – 150 г;
  • Кукурудза консервована – 130 г;
  • Морква – 130 г;
  • Яйця – 2 шт;
  • Майонез – 130 г;
  • Кріп свіжий – кілька гілочок;
  • Цибуля зелена – кілька пір’їн;
  • Сіль – за смаком;
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Покроковий фото рецепт крабовий салат з картоплею і морквою

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Картоплю і моркву відваріть до готовності (приблизно 20-25 хвилин). Дістаньте овочі з відвару і остудіть.
Яйця відваріть круто (10 хвилин) і остудіть в холодній воді.
З консервованої кукурудзи злийте рідину.

Картоплю очистіть від шкірки і наріжте маленькими кубиками.

Моркву очистіть від шкірки і також наріжте кубиками.

Яйця очистіть від шкаралупи, наріжте кубиками.

Крабові палички очистіть від пакувального матеріалу, наріжте кубиками.

Кріп і зелену цибулю промийте, обсушіть і подрібніть.

З’єднайте підготовлені інгредієнти (картоплю, моркву, яйця, крабові палички, кукурудзу і зелень) в мисці або глибокому салатнику.

Заправте салат майонезом.

Трохи посоліть і поперчіть.

Перемішайте салат і дайте йому настоятися в холодильнику хвилин 20-30 перед подачею.


Салат з крабових паличок з кукурудзою, картоплею і морквою готовий.

Приємного апетиту!

Ваш коментар буде першим

Залишити коментар

Ваш email не буде показано.