Манник з яблуками і горіхами

А чи не спекти до чаю смачний манник з яблуками і горіхами? А запросто! Адже рецепт манника надзвичайно простий, продуктів особливих не потрібно.

Продукти (на 6 порцій):
  • Крупа манна – 200 г;
  • Борошно – 200 г;
  • Цукор – 200 г;
  • Молоко – 200 мл;
  • Масло рослинне – 200 мл;
  • Розпушувач – 10 г;
  • Яйця – 2 шт;
  • Яблука – 2 шт;
  • Горіхи волоські – 250 г;
  • Джем – 100 г.
 

Покроковий фото рецепт манника з яблуками і горіхами

Підготувати продукти.
Включити духовку для розігріву до 190 градусів.

Горіхи подрібнити качалкою.

У миску вбити яйця. Додати цукор.

Добре збити міксером 3-4 хвилини.

Потім додати манну крупу. Перемішати.

Просіяти борошно і частинами додати в тісто, перемішуючи ложкою або на низьких оборотах міксера.

Потім додати молоко, рослинне масло, горіхи (200 г) і розпушувач. Перемішати ложкою.

Яблука промити, очистити і натерти на крупній тертці.

У тісто додати яблука. Перемішати ложкою.

Форму діаметром 24 см застелити пергаментом, вилити туди тісто. Поставити в духовку. Випікати манник з яблуками і горіхами 35-40 хвилин.

Гарячий манник відразу змастити будь-яким джемом і посипати рештою горіхів.

Дати маннику охолонути і можна подавати.

Приємного апетиту!

Ваш коментар буде першим

Залишити коментар

Ваш email не буде показано.