Маршмеллоу в апельсиновому соку

Маршмеллоу – м’які жувальні зефірки, які легко приготувати в домашніх умовах. Для цього знадобиться мінімум інгредієнтів і трохи вільного часу. Сьогодні приготуємо маршмеллоу, але не прості, а на апельсиновому соку!

Продукти (на 1 порцію):

  • Сік апельсина – 60 мл;
  • Цукор – 110 г;
  • Желатин швидкорозчинний – 5 г;
  • Сік лимона – 0,5 ч. ложки;
  • Цукрова пудра – 0,5 ст. ложки;
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ч. ложка;
  • Олія соняшникова ( для змазування форми) – 1 ч. ложка.

Покроковий фото рецепт Маршмеллоу на апельсиновому соку

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Фото приготування рецепта Маршмеллоу на апельсиновому сокуШвидкорозчинний желатин залийте 30 мл апельсинового соку. Перемішайте.

Фото приготування рецепта Маршмеллоу на апельсиновому сокуЗалиште желатин на хвилин 5, щоб набух.

Фото приготування рецепта Маршмеллоу на апельсиновому сокуУ сотейнику або каструльці з’єднайте цукор і решту апельсинового соку.

Фото приготування рецепта Маршмеллоу на апельсиновому соку
Поставте каструльку з соком і цукром на плиту. Дайте цукру розчинитися, потім доведіть сироп до кипіння і відразу ж зніміть з плити.

Фото приготування рецепта Маршмеллоу на апельсиновому сокуЖелатин з апельсиновим соком розпустіть на водяній бані.

Фото приготування рецепта Маршмеллоу на апельсиновому сокуПерелийте гарячий желатин в миску.

Фото приготування рецепта Маршмеллоу на апельсиновому сокуЗбиваючи желатин міксером, тоненькою цівкою введіть в нього весь гарячий апельсиновий сироп. Також влийте лимонний сік, щоб збалансувати солодкість.

Фото приготування рецепта Маршмеллоу на апельсиновому сокуЗбивайте суміш до отримання білої густої повітряної маси. За бажанням в цю масу можна додати пару крапель оранжевого барвника.

Фото приготування рецепта Маршмеллоу на апельсиновому сокуПідготуйте форму: вистеліть її харчовою плівкою і змастіть невеликою кількістю соняшникової олії. Моя формочка – розміром 10х15 см.викладіть зефірну масу в цю формочку.

Фото приготування рецепта Маршмеллоу на апельсиновому сокуНакрийте зверху виступаючими частинами плівки і поставте в холодильник приблизно на 1 годину або до застигання маршмеллоу.

Фото приготування рецепта Маршмеллоу на апельсиновому сокуЗмішайте цукрову пудру з крохмалем.
Через деякий час дістаньте маршмеллоу на апельсиновому соку з форми і викладіть на робочу поверхню, присипану сумішшю цукрової пудри і крохмалю. Зверху також присипте маршмеллоу крохмалем з пудрою.

Фото приготування рецепта Маршмеллоу на апельсиновому сокуГострим ножем розріжте маршмеллоу на невеликі шматочки квадратної або прямокутної форми. Обваляйте маршмеллоу в суміші цукрової пудри і крохмалю, щоб не прилипали один до одного.

Фото приготування рецепта Маршмеллоу на апельсиновому сокуАпельсинові зефірні цукерки готові!

Фото приготування рецепта Маршмеллоу на апельсиновому сокуМаршмеллоу в апельсиновому соку 1Приємного апетиту!

Ваш коментар буде першим

Залишити коментар

Ваш email не буде показано.