Омлет з капустою – рецепт з фото

Класичний омлет – це, звичайно ж, завжди смачно і актуально, але часом хочеться урізноманітнити звичне блюдо, додавши який-небудь додатковий інгредієнт. Сьогодні це буде білокачанна капуста. Омлет з капустою виходить ситним, поживним, готується трохи довше традиційного омлету, але це того однозначно варте, адже виходить неймовірно смачно!

Продукти (на 1 порцію):

  • Яйця – 2 шт;
  • Капуста білокачанна-150 г;
  • Цибуля ріпчаста ( дрібна) – 1 шт;
  • Сіль – за смаком;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Олія соняшникова ( для смаження) – 2 ст. ложки.

Покроковий фото рецепт

Підготуйте всі інгредієнти, необхідні для приготування омлету з капустою.

Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте маленькими кубиками.

У сковороді розігрійте соняшникову олію і обсмажте на ній цибулю до прозорості.

Білокачанну капусту тонко наріжте.

Додайте нарізану капусту в сковороду до цибулі.

Продовжуйте обсмажувати цибулю з капустою, помішуючи, на невеликому вогні протягом приблизно 8 хвилин. Капуста повинна стати м’якою.

Поки капуста готується, в миску розбийте яйця, всипте сіль і чорний мелений перець.

Розколотіть яйця виделкою.

Залийте яєчною сумішшю капусту.

Накрийте сковороду кришкою і готуйте омлет на невеликому вогні, поки яйця не схопляться (близько 5 хвилин).

Потім омлет з капустою акуратно переверніть і готуйте ще 2 хвилини, але вже без кришки.

Готовий омлет перекладіть на тарілку.


Ситний омлет з білокачанною капустою готовий.

Подавайте омлет до столу в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!

Ваш коментар буде першим

Залишити коментар

Ваш email не буде показано.