Паста з броколі, шинкою і сиром

Дивовижне блюдо в кращих італійських традиціях можна приготувати за нашим рецептом. Ситна паста з броколі, шинкою і сиром володіє вишуканим смаком і здатна ідеально вгамувати голод в будь-який час дня.

Продукти (на 4 порції):

  • Макарони ( пір’я) – 250 г;
  • Броколі ( заморожені) – 300 г;
  • Шинка-200 г;
  • Сир твердий – 150 г;
  • Середземноморські трави сухі – 1 ч. ложка;
  • Масло вершкове – 30 г;
  • Масло рослинне – 1 ч. ложка;
  • Сіль – 1 ч ложка.

Покроковий фото рецепт пасти з брокколі, шинкою і сиром

Підготуємо продукти.

 

Броколі попередньо розберемо на суцвіття. Поставимо варитися, посолити, до готовності – 7-10 хвилин з моменту кипіння води. Заморожені броколі варимо 10-12 хвилин (без попереднього розморожування). Броколі варто злегка перетримати, щоб отримати кремоподібну консистенцію при перемішуванні з сиром і макаронами.

Натремо сир на крупній тертці.

Шинку поріжемо тонкими смужками довільного розміру.

У сковороді розпустимо вершкове масло, додамо до нього рослинне.

Викладаємо смужки шинки, додаємо сухі середземноморські трави, перемішуємо.

Обсмажуємо шинку на середньому вогні, помішуючи, до легкої золотистості.

Додаємо відварені раніше броколі і будемо все разом обсмажувати ще 5 хвилин.

Варимо макарони, солимо, до готовності відповідно до інструкції на упаковці. Зливаємо воду.


Додамо в каструлю до пасти броколі з шинкою. Перемішуємо.

Відразу ж додаємо сир.

Перемішуємо.

Готову пасту з броколі, шинкою і сиром негайно розкладемо по тарілках і подамо до столу.

Приємного апетиту!

Ваш коментар буде першим

Залишити коментар

Ваш email не буде показано.