Запечена риба в томатному суфле – це незвичайне блюдо з усім знайомих продуктів. Для рецепта знадобиться філе білої риби, яйця, молоко і томатна паста. Суфле виходить по-справжньому ніжним і тане в роті. Ситне і поживне рибне блюдо оцінить кожен.
Продукти:
- Філе риби (минтай) – 250 г;
- Яйце – 1 шт;
- Молоко – 120 мл;
- Томатна паста – 1,5 ст. ложки;
- Масло рослинне – 1 ст. ложка;
- Сіль – за смаком;
- Перець чорний мелений – за смаком;
- Зелень свіжа (кріп) – за смаком.
Покроковий фото рецепт риби, запеченої в томатному суфле
Підготуйте необхідні продукти.
Розморозьте філе риби.
Увімкніть духовку для розігріву до 180 градусів.
Наріжте філе риби середніми шматочками.
Посипте рибу сіллю і чорним меленим перцем.
На середньому вогні розігрійте сковороду з рослинним маслом. Обсмажте рибу з обох сторін. Обсмажуйте швидко-2-3 хвилини.
Яйце розбийте в миску і влийте молоко.
Перемішайте віночком і додайте томатну пасту. Посоліть.
Ще раз перемішайте яєчну суміш.
Викладіть рибу в порційні форми для запікання.
Залийте рибу яєчною сумішшю.
Запікайте рибу в томатному суфле в духовці 25 хвилин.
Риба, запечена в томатному суфле, готова! Залиште блюдо трохи охолонути.
Подавайте рибу до столу, посипавши дрібно нарізаною зеленню.
Приємного апетиту!