Риба, запечена в томатному суфле

Запечена риба в томатному суфле – це незвичайне блюдо з усім знайомих продуктів. Для рецепта знадобиться філе білої риби, яйця, молоко і томатна паста. Суфле виходить по-справжньому ніжним і тане в роті. Ситне і поживне рибне блюдо оцінить кожен.

Продукти:

  • Філе риби (минтай) – 250 г;
  • Яйце – 1 шт;
  • Молоко – 120 мл;
  • Томатна паста – 1,5 ст. ложки;
  • Масло рослинне – 1 ст. ложка;
  • Сіль – за смаком;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Зелень свіжа (кріп) – за смаком.
 

Покроковий фото рецепт риби, запеченої в томатному суфле

Підготуйте необхідні продукти.
Розморозьте філе риби.
Увімкніть духовку для розігріву до 180 градусів.

Приготування рецепта риба запечена в томатному суфле

Наріжте філе риби середніми шматочками.

Приготування рецепта риба запечена в томатному суфле

Посипте рибу сіллю і чорним меленим перцем.

Приготування рецепта риба запечена в томатному суфле

На середньому вогні розігрійте сковороду з рослинним маслом. Обсмажте рибу з обох сторін. Обсмажуйте швидко-2-3 хвилини.

Приготування рецепта риба запечена в томатному суфле

Яйце розбийте в миску і влийте молоко.

Приготування рецепта риба запечена в томатному суфле

Перемішайте віночком і додайте томатну пасту. Посоліть.

Приготування рецепта риба запечена в томатному суфле

Ще раз перемішайте яєчну суміш.

Приготування рецепта риба запечена в томатному суфле

Викладіть рибу в порційні форми для запікання.

Приготування рецепта риба запечена в томатному суфле

Залийте рибу яєчною сумішшю.
Запікайте рибу в томатному суфле в духовці 25 хвилин.

Приготування рецепта риба запечена в томатному суфле

Риба, запечена в томатному суфле, готова! Залиште блюдо трохи охолонути.

Приготування рецепта риба запечена в томатному суфле

Подавайте рибу до столу, посипавши дрібно нарізаною зеленню.

Риба, запечена в томатному суфле 1

Приємного апетиту!

Ваш коментар буде першим

Залишити коментар

Ваш email не буде показано.