Рецепт салату з оселедця з консервованим горошком і маслинами

Салат з оселедця з консервованим зеленим горошком і маслинами готується швидко, а з’їдається ще швидше. Класичне поєднання оселедця і цибулі в компанії маслин і консервованого зеленого горошку розкривається абсолютно по-новому.

Продукти

  • Оселедець малосольний (філе) – 100 г;
  • Горошок зелений консервований – 80 г;
  • Маслини без кісточок – 80 г;
  • Цибуля ріпчаста – 50 г;
  • Масло рослинне – 30 мл;
  • Гірчиця – 0,5 ч. ложки;
  • Сік лимона – 1 ч. ложка;
  • Сіль – за смаком;
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Покроковий фото рецепт салат з оселедця з консервованим горошком і маслинами

Підготувати всі необхідні продукти.
Для салату зручно використовувати готове філе оселедця в маслі. Також за бажанням можна купити слабосолений оселедець і обробити його на філе.

Ріпчасту цибулю очистити і нарізати кубиками. Обдати цибулю окропом і злити рідину, щоб пішла вся гіркота. Потім додати до цибулі шматочки оселедця.

Маслини нарізати кільцями.

Додати маслини до цибулі і оселедця.

Додати консервований зелений горошок до решти компонентів салату.

Приготувати заправку: змішати масло, гірчицю і сік лимона. За смаком посолити і поперчити.

Полити салат заправкою і перемішати.

Подати салат з оселедця з консервованим зеленим горошком і маслинами до столу.

Приємного апетиту!

Ваш коментар буде першим

Залишити коментар

Ваш email не буде показано.