Салат зі свининою, ананасами, кукурудзою і оливками

Салат зі свининою, ананасами, кукурудзою і оливками – блюдо з відмінним поєднанням смаків. Злегка кислуваті оливки, солодкі ананаси і консервована кукурудза розкривають нейтральну за смаком свинину, а майонез об’єднує всі компоненти в ситний цікавий “букет”.

Продукти (на 5 порцій):

  • Свинина (м’якоть) – 250-300 г;
  • Кукурудза консервована – 200 г;
  • Ананаси консервовані кільцями – 150 г;
  • Оливки без кісточок – 150 г;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт;
  • Майонез – 2 ст. ложки;
  • Масло рослинне – 1 ст. ложка;
  • Зелень кропу для подачі – 1 гілочка;
  • Сіль – за смаком;
  • Перець чорний мелений – за смаком.
 

Покроковий фото рецепт салату зі свининою, ананасами, кукурудзою і оливками

Підготуйте всі інгредієнти. Кількість кожного компонента можна збільшувати або зменшувати за смаком.
З консервованої кукурудзи злийте рідину.

Приготування рецепта салат зі свининою, ананасами, кукурудзою і оливками


Свинину відваріть в підсоленій воді до готовності, приблизно 1 годину. Потім остудіть м’ясо в бульйоні.

Свинина (м'якоть) - 250-300 г Кукурудза консервована - 200 г Ананаси консервовані кільцями - 150 г Оливки без кісточок - 150 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Майонез - 2 ст. ложки Масло рослинне - 1 ст. ложка Зелень кропу для подачі - 1 гілочка Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями.

Свинина (м'якоть) - 250-300 г Кукурудза консервована - 200 г Ананаси консервовані кільцями - 150 г Оливки без кісточок - 150 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Майонез - 2 ст. ложки Масло рослинне - 1 ст. ложка Зелень кропу для подачі - 1 гілочка Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком

У сковороду налийте 1 ст.ложку рослинної олії і обсмажте ріпчасту цибулю до золотистості. Смажену цибулю остудіть.

Свинина (м'якоть) - 250-300 г Кукурудза консервована - 200 г Ананаси консервовані кільцями - 150 г Оливки без кісточок - 150 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Майонез - 2 ст. ложки Масло рослинне - 1 ст. ложка Зелень кропу для подачі - 1 гілочка Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком

Ананаси наріжте невеликими шматочками.
Оливки без кісточок розріжте навпіл.

Свинина (м'якоть) - 250-300 г Кукурудза консервована - 200 г Ананаси консервовані кільцями - 150 г Оливки без кісточок - 150 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Майонез - 2 ст. ложки Масло рослинне - 1 ст. ложка Зелень кропу для подачі - 1 гілочка Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком

З’єднайте в глибокій мисці оливки, ананаси і кукурудзу.

Свинина (м'якоть) - 250-300 г Кукурудза консервована - 200 г Ананаси консервовані кільцями - 150 г Оливки без кісточок - 150 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Майонез - 2 ст. ложки Масло рослинне - 1 ст. ложка Зелень кропу для подачі - 1 гілочка Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком

Обсмажену ріпчасту цибулю додайте до решти компонентів салату.

Свинина (м'якоть) - 250-300 г Кукурудза консервована - 200 г Ананаси консервовані кільцями - 150 г Оливки без кісточок - 150 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Майонез - 2 ст. ложки Масло рослинне - 1 ст. ложка Зелень кропу для подачі - 1 гілочка Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком

М’ясо наріжте невеликими кубиками приблизно 1х1 см.

Свинина (м'якоть) - 250-300 г Кукурудза консервована - 200 г Ананаси консервовані кільцями - 150 г Оливки без кісточок - 150 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Майонез - 2 ст. ложки Масло рослинне - 1 ст. ложка Зелень кропу для подачі - 1 гілочка Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком

Відправте м’ясо в миску до решти інгредієнтів.

Свинина (м'якоть) - 250-300 г Кукурудза консервована - 200 г Ананаси консервовані кільцями - 150 г Оливки без кісточок - 150 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Майонез - 2 ст. ложки Масло рослинне - 1 ст. ложка Зелень кропу для подачі - 1 гілочка Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком

Перемішайте, додайте сіль і чорний мелений перець за смаком. Додайте майонез і знову перемішайте.

Свинина (м'якоть) - 250-300 г Кукурудза консервована - 200 г Ананаси консервовані кільцями - 150 г Оливки без кісточок - 150 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Майонез - 2 ст. ложки Масло рослинне - 1 ст. ложка Зелень кропу для подачі - 1 гілочка Сіль - за смаком Перець чорний мелений - за смаком

Перекладіть м’ясний салат з ананасами, кукурудзою і оливками в салатник, прикрасьте свіжою зеленню кропу.

Салат зі свининою, ананасами, кукурудзою і оливками 1

Подавайте салат на стіл, попередньо його остудивши. Вам сподобається оригінальний смак цього салату, та й готується він зовсім недовго.

Ваш коментар буде першим

Залишити коментар

Ваш email не буде показано.