Свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

Тушковані свинячі реберця в сковороді з картоплею і овочами – досить просте в плані приготування, але відмінне за смаковими якостями блюдо! Це прекрасний варіант смачного обіду або вечері, адже соковиті реберця і апетитні овочі відмінно поєднуються між собою.

Продукти (на 4 порції):

  • Свинячі ребра – 400 г;
  • Картопля – 600 г;
  • Морква – 1 шт;
  • Помідори консервовані у власному соку – 400 г;
  • Кріп – 3-4 гілочки;
  • Цибуля зелена – 3-4 пера + 1 перо для подачі;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Сіль – 0,5 ч. ложки;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Масло рослинне ( для смаження) – 3 ст. ложки.
 

Покроковий фото рецепт свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

Підготуйте всі інгредієнти для приготування свинячих реберець з овочами.

Фото приготування рецепта свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

Ребра ретельно вимийте, обсушити паперовим рушником і наріжте на порційні шматки.

Фото приготування рецепта свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

У глибоку сковороду влийте рослинне масло і обсмажте реберця з усіх боків до рум’яності.

Фото приготування рецепта свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

Моркву наріжте тонкими півкільцями.

Фото приготування рецепта свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

Додайте моркву в сковороду і перемішайте. Обсмажуйте все 2-3 хвилини.

Фото приготування рецепта свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

Часник натріть на дрібній тертці.

Фото приготування рецепта свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

Додайте подрібнений часник в сковороду.

Фото приготування рецепта свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

Картоплю очистіть і наріжте великими шматками.

Фото приготування рецепта свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

Додайте картоплю в сковороду.

Фото приготування рецепта свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

Зелень кропу і цибулі подрібніть і додайте в сковороду.

Фото приготування рецепта свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

Консервовані томати теж додайте в сковороду разом з соком.

Фото приготування рецепта свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

Додайте сіль, чорний перець, перемішайте всі інгредієнти. Накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні 30-40 хвилин, до готовності м’яса і картоплі.

Фото приготування рецепта свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

Рідина випарувалася, картопля стала м’якою, а м’ясо – соковитим.

Фото приготування рецепта свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами

Подавайте свинячі ребра, тушковані з овочами, до столу. За бажанням прикрасьте нарізаною зеленою цибулею.

Свинячі ребра, тушковані з картоплею і овочами 1

Смачна і поживна друга страва готова!

Ваш коментар буде першим

Залишити коментар

Ваш email не буде показано.