Відмінна закуска з простих і доступних продуктів! Фаршировані яйця з начинкою з оселедця, жовтків, зелені і гірчиці – це дуже смачно. Така закуска з яєць і оселедця прекрасно підійде для святкового або для повсякденного столу.
Продукти:
- Філе слабосоленого оселедця – 150 г;
- Яйця – 5 шт;
- Масло рослинне – 20 мл;
- Гірчиця в зернах – 15 г;
- Гірчиця гостра – 10 г;
- Зелень кропу – 10 г;
- Оцет яблучний – 5 мл;
- Цибуля зелена – 10 г.
Покроковий фото рецепт яєць фаршированих оселедцем
Готуємо необхідні продукти.
Яйця відварюємо круто 10 хвилин, після чого охолоджуємо в холодній воді.
Філе оселедця нарізаємо дуже маленькими кубиками.
Цибулю і кріп дрібно шаткуємо.
Яйця очищаємо від шкаралупи, розрізаємо на дві половинки, відокремлюємо жовтки від білків.
Жовтки розминаємо виделкою. У мисці з’єднуємо жовтки, філе оселедця, зелень, оцет, рослинне масло, гостру гірчицю і гірчицю в зернах.
Ретельно перемішуємо. Начинка готова.
Яєчні білки фаршируємо отриманою начинкою.
Закуска з яєць і оселедця готова.
Приємного апетиту!